Easter is coming або душа Пасхального столу

Новини: Easter is coming або душа Пасхального столу

                                                 

 Приготування до  у самому розпалі  до Easter свят, але часто ми не знаємо чим же таким індивідуальним  decorate наш святковий стіл.  Тому пропонуємо швиденько помандрувати разом з нами пасхальними багатствами усього світу та подивимось, що такого особливого та delicious можна і собі до столу взяти на замітку regular_smile-4198887

In Australia готують  chocolate крашанки . Смажать mutton, lamb, chicken with vegetables, а на dessert подається головна страва — ”павлова”. Це торт-безе, прикрашений kiwi, wild strawberry, mandarins

In Swiss menu основними  components are sweets. З картону роблять яйця, а всередину кожного кладуть величеньку цукерку.

А German на Великдень поїдають sweets and tea.

In Poland обов’язковим атрибутом пасхального столу є бабка, яку печуть із yeast dought. На стіл ставлять великоднього ram з масла та цукру і подають horseradish.                         

Greek розпочинають святкування із mutton soup та яєчно-лимонного соусу. Яйця фарбують лише у red colour. На десерт подають cookies with nuts та печиво у формі віночка.

In Great Britain великодній hare у недільний ранок залишає for kids в кошиках солодощі й фарбовані eggsJ

У Great Britain та Ireland до Великодня готують симнели – це смачнючі cakes with candid fruits and raisins.                                                

Симнели покривають марципанами або глазур’ю, їх прикрашають 11 кульками марципанів за кількістю апостолів Христа.                                   

В англійців є й особливі «хрестові» buns with raisins and cinnamon. Перед тим, як випікати на них роблять прорізи у вигляді хреста, а після приготування туди засипають цукрову пудру та заливають глазур.

На Пасху Italians готують коломбу – cheese dessert  з лимонним ароматом. Її покривають almonds або мигдальною глазур’ю.

А ще італійці їдять на Великдень mutton зі смаженими артишоками, салат із sweet pepper з помідорами й оливками. Нерідко великодній стіл прикрашає солоний пиріг із eggs and cheese

In France великодні традиції відрізняються залежно від міста. Так, в Оверні на Великдень популярними є fat pancakes пачадес.

У Савойї на столі будуть присутні плетені корзинки кавагнатс, у які покладуть червоні писанки. У деяких містах Франції на Великдень печуть gingerbread у вигляді коників.

In Malta печуть gingerbread (фіголлі) — у вигляді animals, fruits, cars або навіть dolls. Їх готують з мигдального борошна. Зверху їх прикрашають кольоровою глазур’ю.      

                                        Wishing you Delicious Easter!

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Adblock detector